Het oog dat vangt van Saskia van Leendert en Ineke van Middelkoop

Van 21 t/m 23 april 2023 vond in de Stevenskerk in Nijmegen de achtste editie plaats van de Kunstraffinaderij. Een multidisciplinair kunstspektakel waarbij ongeveer 70 kunstenaars, veelal uit de regio Nijmegen en het Duitse grensgebied, nieuw werk presenteerden. Het Poëziecentrum Nederland heeft bij deze editie een aantal dichters gevraagd te reageren op het werk van een kunstenaar naar keuze.Het oog dat vangt is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen kunstfotograaf Ineke van Middelkoop en dichter Saskia van Leendert. Verkrijgbaar bij Saskia van Leendert of Ineke van Middelkoop.

Saskia van Leendert (gedichten), Ineke van Middelkoop (foto’s), Het oog dat vangt, Uitgeverij Van Groningen, 2023, ISBN 978-94-92358-10-3